Despre Mexonia srl

Mexonia a luat nastere in Februarie 2003.

MEXONIA srl este societate romano-franceza infiintata in anul 2003 si este licentiata de Ministerul Turismului prin licenta de Tour-Operator cu nr. 5392, Brevet de Turism nr. 14989.
Mexonia va ofera bilete de avion la tarife imbatabile. Noi cumparam curse de avion in avans, de aceea avem tariful cel mai mic. De aseamenea, negociem cu hotelierii camere alocate, pentru a avea o disponibilitate mare si preturi mici la cazari.

Firma Mexonia SRL a luat nastere la inceputul lui 2003, ca sistem de rezervari online pentru Europa. Clientii majoritari fiind francezii, germanii si italienii. In 2009 am decis sa atacam si piata romaneasca de vanzari offline pe partea de B2B si, de asemenea B2C. Secretul afacerii Mexonia SRL consta in parteneriatul cu cel mai mare jucator francez in turism online, cu vanzari de peste 2,5 milioane de bilete de avion si de 3 milioane de camere de hotel in 2011.

De ce este Mexonia mai ieftina decat altii?

1/- Costuri mici. Nu platim chirii pe sedii comerciale stradale. Functionam in doua imobile la curte, care ambele sunt proprietatea noastra. Nu platim chirii! Numar mic de angajati, datorita aplicatiilor concepute de noi, aplicatii care inlocuiesc o mare parte din resursa umana.

2/- Volum mare de vanzari online. Datorita volumului mare de vanzari, in special online, furnizorii (hotelurile si companiile aeriene), ne dau tarife preferentiale.

Este sigura Mexonia?
1/- Nu avem imprumuturi la banci. Nu functionam pe datorie. Afacerea a fost pornita cu banii nostri si dezvoltata numai din profit. Suntem de parere ca evolutiile mai lente sunt mai sigure.

2/- Avem mai multe domenii de activitate, care toate sunt profitabile. In cazul in care un domeniu devine neprofitabil este sustinut de celelalte activitati.

3/- Costurile fixe lunare sunt minime si toate cheltuielile sunt atent monitorizate. Nu platim chirii pe spatii comerciale somptuoase, nu platim multe salarii, activitatea fiind foarte bine optimizata prin aplicatii concepute de noi, deja achitate, special pentru a reduce la maxim costurile cu resursa umana.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *