• Destinatia:
  • Stele:   
  • Nume hotel (optional):
  • Cauta oras
Contact Mexonia
 
Solicit
Oferta!
Trimite-ne o cerere detaliata si primesti oferta in maxim 24h
Destinatia:
Plecare
Intoarcere
Nr. adulti Nr. copii
Avion
Hoteluri Rent a car
Avion + Hotel Transfer
GO!
Newsletter
GO
Nu rata cele mai bune oferte!

Mexonia organizeaza intalniri, sedinte, seminarii, prezentari proiecte si conferinte in cele mai importante destinatii din Franta.

Evitati stresul si acordati-va posibilitatea de a profita din plin de eveniment datorita Mexoniei.

 

 

 

Noi va cream un program adaptaptat pe nevoile dumneavoastra si in special pe masura bugetului alocat. Aria pornind de la bugetul firmelor medii de 2,000 - 3,000 EUR pana la 50,000 EUR buget specific companiilor mari. 

 

 

 Va propune un set de servicii complete: creatia programului, gestionarea logisticii, planificarea tuturor intalnirilor si sedintelor, organizarea efectiva si supervizarea evenimentului in fiecare secunda a derularii pentru ca dumneavoastra sa nu va stresati nici un minut.

 

 

Colaboram doar cu profesionisti de incredere in domeniu (transport cu sofer, hostesse, ospatari, florari, animatori profesionisti, designeri de interior care au avut succes in organizari anterioare, toate pentru a va asigura de un serviciu ireprosabil.

 


Cel putin unul din membrii echipei Mexonia va va acompania pe parcursul evenimentului, va monitoriza realizarea fiecarei etape a proiectului si va gestiona si se va asigura ca totul se deruleaza conform proiectului convenit, asta pentru a va garanta o experienta perfecta.