• Destinatia:
  • Stele:   
  • Nume hotel (optional):
  • Cauta oras
Contact Mexonia
 
Solicit
Oferta!
Trimite-ne o cerere detaliata si primesti oferta in maxim 24h
Destinatia:
Plecare
Intoarcere
Nr. adulti Nr. copii
Avion
Hoteluri Rent a car
Avion + Hotel Transfer
GO!
Newsletter
GO
Nu rata cele mai bune oferte!

SKY EUROPE

SKY EUROPE

Descriere

Bine ati venit pe cele mai bune companii aeriene low cost consiliului Europei de Est! Am zbura la mai multe destinații interesante din 19 țări europene. Bine ați venit în lumea în care zboruri ieftine nu compromită calitatea, bun venit la bord SkyEurope Airlines, prima companie aeriană low cost cu o schimbare companie aeriană low fare din Europa Centrala!

- Bilete de avion ieftine din Europa
- Flotă modernă și de încredere
- Situat convenabil principalele aeroporturi internaționale
- Alocate de relaxare
- Real espresso servite la bord
- Excelent de performanță la timp
- Serviciu cu un zâmbet

SkyEurope Airlines a zburat primul pasager la 13 februarie 2002 și de atunci a devenit una dintre cele mai populare companii aeriene low cost din Europa Centrală, care transportă mai mult de 3,7 milioane de pasageri in fiecare an. Pentru a dovedi popularitatea sa în rândul clienților, SkyEurope Airlines a fost votat recent cel mai bun companie aeriană low cost din Europa de Est, în primul rând Worlds Companii aeriene low cost Studiul de cercetare Skytrax de Londra. Cu sediul central și baza tehnico la Bratislava (Slovacia), SkyEurope Airlines oferă, de asemenea, bilete de avion ieftine de la / la Viena (Austria), Praga (Republica Cehă), Košice (Slovacia) și Poprad / Tatry (Slovacia).

SkyEurope opereaza o flota de Boeing 737, care este de așteptat să crească la 32 moderne, Boeing 737-700 NG până în 2011.

In ciuda faptului ca o companie aeriană low cost, nu SkyEurope Airlines compromite produsul si ne asiguram zboară cu noi este o experiență mare poate fi o călătorie de afaceri, o pauză în oraș sau o vacanță de neuitat.

SkyEurope Airlines este prima și singura listată companie aeriană low cost din Europa Centrală și de Est cotate la bursele de valori din Viena și Varșovia. Tranzacționare pe ambele burse a început la 27 septembrie 2005.

De la începutul activității sale în anul 2001 SkyEurope Airlines a primit destul de câteva premii internaționale la care suntem mândri de foarte mult. Cu toate acestea, premiu mai apreciate au fost întotdeauna fețele fericite ale pasagerilor.

Tot ceea ce este posibil datorită echipei noastre internaționale de SkyEuropeans dedicate.

Sursa: Compania