• Destinatia:
  • Stele:   
  • Nume hotel (optional):
  • Cauta oras
Contact Mexonia
 
Solicit
Oferta!
Trimite-ne o cerere detaliata si primesti oferta in maxim 24h
Destinatia:
Plecare
Intoarcere
Nr. adulti Nr. copii
Avion
Hoteluri Rent a car
Avion + Hotel Transfer
GO!
Newsletter
GO
Nu rata cele mai bune oferte!

NORTHWEST AIRLINES

NORTHWEST AIRLINES

Descriere

Compania aeriana: Northwest Airlines (companie aeriană Regular) Nationalitate: american, IATA: NW

Nothwest este acreditat cu certificare de cerința de siguranță sistemul de IOSA (IATA Operational de siguranță Pentru aceasta). IOSA este un sistem internațional reconnu de evaluare a performanței care monitorizează managementul și controlul industriei aeriene. Toate auditurile sunt efectuate în conformitate cu standardele din industrie.
Această companie aeriană este un membru al Sky Team.Owing de parteneriat TIC cu companiile aeriene și 10 la 14, 615 de zboruri zilnice către 728 de destinații din 149 de țări, SkyTeam ușurează din viețile frecvente travellers.Enjoy Numeroase bonusuri SkyTeam: Veți fi offert mai mult servicii de conectare datorită o rețea la nivel mondial, se bucură de o gamă largă de beneficii offert de companiile partenere, câștiga mile suplimentare și veți fi eligibil pentru bilete premium de pe linia aeriană de alegerea ta.
Sursa: Compania

Creat: 1946
Codeshare **: Aeroflot, Aeromexico, Air France, KLM, Alitalia, Continental Airlines, Czech Airlines, Delta Airlines, Korean Air, Malaysia Airlines, Northwest Airline
Numărul de pasageri pe an: 56500000
Numărul de avioane: 489
IOSA
Tip de avioane: Mac Douglas, Bombardier, Boeing, Airbus
Sursa: Airvalid