• Destinatia:
  • Stele:   
  • Nume hotel (optional):
  • Cauta oras
Contact Mexonia
 
Solicit
Oferta!
Trimite-ne o cerere detaliata si primesti oferta in maxim 24h
Destinatia:
Plecare
Intoarcere
Nr. adulti Nr. copii
Avion
Hoteluri Rent a car
Avion + Hotel Transfer
GO!
Newsletter
GO
Nu rata cele mai bune oferte!

ALITALIA

ALITALIA

Descriere

Compania aeriana: Alitalia (COMPAGNY companii aeriene regulate), Naționalitate: italiană, IATA: AZ

Această companie aeriană este un membru al Sky Team.Owing de parteneriat cu 10 companii aeriene și la 14, 615 de zboruri zilnice către 728 de destinații din 149 de țări, SkyTeam ușurează din viața călătoresc frecvent.
Bucurați-vă de numeroase bonusuri SkyTeam: vor fi oferite mai multe servicii de conectare datorită la o rețea la nivel mondial, se bucură de o gamă largă de beneficii oferite de companii aeriene partenere, câștiga mile suplimentare și va fi eligibil pentru bilete premium de pe linia aeriană de alegerea ta.
compania sursa

Creat: 1946
Codeshare: Air Europa, Alpieagles, China Airlines, Croatia Airlines, Cyprus Airways, Jal, Malev, Qatar Airways, SN Brussels, Tarom
Numărul de pasageri pe an: 23 900 000
Numărul de avioane: 162
Tip de avioane: Mac Douglas, Embraer, Boeing, ATR, Airbus
sursa Airvalid

** O codeshare este un acord inter-companii aeriene, care permite unui transportator să comercializeze zbor a unui partener, companie în timp ce folosind propriul cod. Astfel, operatorul de transport poate extinde reteaua de destinatii. În cele mai multe cazuri, rezervările pentru aceste zboruri programate sunt tratate ca rezervările inter-companii aeriene.