• Destinatia:
  • Stele:   
  • Nume hotel (optional):
  • Cauta oras
Contact Mexonia
 
Solicit
Oferta!
Trimite-ne o cerere detaliata si primesti oferta in maxim 24h
Destinatia:
Plecare
Intoarcere
Nr. adulti Nr. copii
Avion
Hoteluri Rent a car
Avion + Hotel Transfer
GO!
Newsletter
GO
Nu rata cele mai bune oferte!

AIR BERLIN

AIR BERLIN

Descriere

Air Berlin GmbH & Co KG Luftverkehrs ", care a crescut din Air Berlin Inc, o companie fondată în 1978, a început să opereze zboruri în 1992, cu două avioane Boeing și 150 de angajați. În 2003 compania a devenit deja a doua cea mai mare companie aeriană în Germania. Astăzi, flota se extinde la 136 de aeronave care zboară la peste 130 de destinații în Germania, Europa și întreaga lume.

În 2004 Air Berlin achiziționat un 24 la suta din actiunile NIKI Luftfahrt, o companie aeriană care Niki Lauda a apoi doar înființat în Viena. De atunci, Air Berlin a pus în aplicare o alianță low-cost, cu scopul de extindere reciprocă și exploatarea sinergiilor. În primăvara anului 2006 Air Berlin a fost listat la bursa de valori.

În august 2006 Air Berlin a preluat dBA Luftfahrtgesellschaft München, o companie aeriană care oferă zboruri predominant domestice. Rețeaua de rute de aceste două companii aeriene completat reciproc superb, iar cota lor de pasageri de afaceri a crescut semnificativ.

Din martie 2007, Air Berlin PLC a avut loc un 49 la suta pondere în Belair, o companie aeriană elvețiană, pentru care și-a asumat responsabilitatea economică. Bilete de avion Bélair decola de la Zurich, Geneva și Aeroporturi Basel, în principal poziția de statiuni de vacanta din jurul Mediteranei și Africa de Nord, precum și destinații din America și Asia. Această alianță a însemnat că Air Berlin poate oferi acum clientilor, de asemenea, în Elveția o gamă mult mai largă de bilete de avion.

Preluarea de Düsseldorf bazate aeriene LTU în august 2007, a permis Berlin Air Group pentru a oferi bilete de avion de cursă lungă pentru prima dată. Integrarea LIT adăugat un alt 26 A 320 și A aeronave seria 330 la Berlin flota Air.

Zboruri noi feeder pentru zboruri pe distanță lungă, precum și rutele interne germane suplimentare au fost operat din iarna 2007/2008 a în colaborare cu partenerul nostru de cooperare LGW Luftfahrtgesellschaft Walter mbH. Având în vedere că iarna din 2008/2009 Air Berlin a fost, de asemenea, co-operare cu S7 Airlines și Hainan Airlines pe servicii la Moscova și Beijing.

Sursa: Compania (www.airberlin.com)